Over ons

Wij zijn een echt familie bedrijf bestaande uit vader Daan en zoons Daniël en Sander. We zijn gevestigd in Leeuwarden en staan van donderdag tot en met zaterdag op diverse markten in Friesland met planten en altijd verse bloemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor boeketten en bloemstukken voor alle gelegenheden.

Geschiedenis

Onze geschiedenis gaat al vele jaren terug. Onze overgrootvader is ooit begonnen met bloemen en planten. Zijn kinderen kozen vervolgens een eigen weg. Eén zoon ging verder in de groentehandel en de andere zoon Albertus (de vader van Daan) ging verder in de bloemen en planten. Albertus begon op kleine markten in Leeuwarden en omstreken. Zijn kinderen hielpen al van jongs af aan mee. Ook zijn er diverse winkels geweest; op de Spoorstraat en in de Fruitstraat. Tot 2005 heeft er ook jarenlang een winkel op de Coopmansstraat gezeten.

Daan werd op jonge leeftijd al door zijn vader naar de markt gebracht om bloemen te verkopen. En werd dan aan het eind van de dag weer opgehaald. Nu ruim 50 jaar later staat hij nog steeds met veel plezier op de markt samen met zijn zoons.