Bezorgen en Afhalen

Bezorgdatum
Bij het bestellen kunt u zelf een bezorgdatum kiezen. Moet de bestelling dezelfde dag nog bezorgd worden? Bestel dan voor 14.00 uur. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdatum kiezen op de kalender. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag maar niet op zon- en feestdagen.

Bezorg en afhaal informatie
Ons bedrijf is gevestigd in Leeuwarden. Bestellingen in Leeuwarden die voor 14.00 uur binnen zijn, kunnen we dezelfde dag nog bezorgen. Bestellingen voor de rest van Nederland kunnen worden afgehaald. Heeft u speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op: Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op tel.nr 06 301 660 33.

Bezorgkosten
Wij bezorgen gratis in Leeuwarden bij een bestelling vanaf € 15,00. Voor een bestelling onder de € 15,00 rekenen wij € 3,95 bezorgkosten. Afhalen op de markt is ook mogelijk.

Bezorg procedure
De bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan geeft de bezorger de bestelling af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter waarop staat waar de bestelling is afgegeven.